VSM homeopathie

VSM Homeopathie en VSM Geneesmiddelen. VSM is de natuurlijke manier om voor je gezondheid te zorgen

VSM heeft ook celzouten, VSM Kind
Voor vragen over VSM homeopathie en VSM Geneesmiddelen tel. 053 8513203.

Spiroflor SRL spier- en gewrichtcrème kunt u meerdere malen per dag aan brengen op uw spieren of gewichten. Voor de verzorging van uw littekens gebruikt u Calendulan. Arniflor en Arnikind Vallen en Stoten gel voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid. Calendulan zon en Cardiflor voor huidproblemen zoals verbranding, eczeem, huidallergie en huidirritatie.

Voor meer homeopathie: A.Vogel, BonusanPflüger Schussler celzoutenDr Reckeweg

Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 244

per pagina
Aflopend
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-24 van 244

per pagina
Aflopend

Met VSM heeft u een fijne vakantie zonder vervelende zomerkwaaltjes.

De meest voorkomende zomerkwaaltjes èn de oplossingen

Huidbeschadigingen en wondjes
Met dunne kleding en meer blote huid zit een verwonding 's zomers in een klein hoekje. Vooral kinderen lopen in de zomer sneller schaafwonden op. Klachten:
Calendulan ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en geeft een intensieve verzorging van de huid.

Insectensteken
In de zomer loopt u kans om gestoken te worden door muggen en andere insecten. Een insectensteek veroorzaakt jeuk, roodheid, pijnlijke zwelling of bultjes. Bij hogere temperaturen zijn er meer insecten.
Prrrikweg gelei en Prrrikweg roller verzorgt de geprikkelde en rode huid na insectensteken.

Maag- en darmstoornissen
Kwaal: De spijsvertering kan behoorlijk van slag raken tijdens de vakantie. Misselijkheid en diarree zijn het gevolg.
Het eten van uitheems of bedorven voedsel, of door te veel ijs of koude dranken.
Voor vragen welke middel voor u geschikt is neem dan contact op met Gezondheidswebwinkel.

Reisziekte
In de zomer gaan veel mensen op vakantie. Reisziekte kan de vakantiepret bederven. Misselijkheid, braken, hoofdpijn en draaierigheid zijn veel voorkomende klachten bij reisziekte. Het evenwichtsorgaan kan door wisselende snelheid en zwaartekracht tijdens het reizen in de war raken.

Transpiratie
Op een warme dag zullen de zweetkliertjes meer transpiratievocht produceren. Klachten: onaangename geur, onfris gevoel, zweetplekken in de kleding. Overmatig werken van de transpiratieklieren.
Op zoek naar een natuurlijke Deodorant? Bij Gezondheidswebwinkel vind je alle favoriete geurtjes deodorant!

Zonnebrand
Te veel zon kan zonnebrand veroorzaken. Een prikkend of trekkend gevoel en het rood worden van de huid zijn eerste signalen van verbranding. Te lang zonnebaden of gebruik van een zonnebrandmiddel met een te lage beschermingsfactor.
Calendulan Zon bij lichte verbranding van de huid na het zonnen en Calendulan lotion verzorgende en verkoelende lotion. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Zwemmerseczeem
Zwemmerseczeem is een schimmelaandoening aan de voeten en tussen de tenen. De bovenste huidlaag wordt week (witte kleur) en kan zelfs loslaten, waarna een rode, strakke, glanzende huid zichtbaar wordt. Een schimmel die vooral voorkomt in een vochtige en warme omgeving.
Voor vragen welke product voor u geschikt is neem contact op met Gezondheidswebwinkel.

Kies voor VSM producten, daar word je beter van.

Wat is homeopathie
Homeopathie is een geneeswijze die zich richt op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit vermogen zie je bijvoorbeeld wanneer je een wondje oploopt en je lichaam dit zelf binnen enkele dagen geneest. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren en activeren de van nature aanwezige kracht tot zelfherstel. Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Voor meer informatie over VSM.
Homeopathische enkelvoudige geneesmiddelen kunnen zonder bezwaar met andere geneesmiddelen gebruikt worden. Het is aan te raden ze niet op hetzelfde moment in te nemen. Wanneer innemen: een half uur voor of na de maaltijd. Het middel even in de mond houden, zodat opname via het mondslijmvlies wordt bevorderd. Er zijn verschillende potenties, we hebben D6, D12, D30 en vele C verdunningen op onze website staan. Mocht u toch een andere potentie willen hebben, we kunnen alles voor u bestellen. Lijst van alle enkelvoudig VSM producten.