Synofit Groenlipmossel

Synofit met vloeibare Groenlipmossel

Met Synofit blijf je soepel bewegen, het verzorgd de gewrichten en voor het behoud van gezond kraakbeen.
30 dagen bedenktijd ✅ 10 jaar online ✅ Gratis verzending € 55,- ✅ 10€ korting sparen ✅ ☎ 053 8513203
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend

Synofit is een voedingssupplement met Curcumine en Zwarte bes-blad voor soepele gewrichten.

Synofit wil altijd voorop lopen als het gaat om kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor de gewrichten. Daarom is de samenstelling van Synofit Premium nu sterk verbeterd. Zowel de vloeistof als de capsules bevatten nu meer GLMax® vloeibare Groenlipmossel en BCM-100® Bio-Curcumine. Dat betekent dat Synofit Premium nu voortaan het label ‘Extra Sterk’ op de verpakking heeft staan.

Ruim 70 procent van de gebruikers geeft na een opbouwkuur van 80 dagen aan zeer tevreden te zijn over Synofit Premium. Een prima score natuurlijk. We verwachten dat door deze verbeteringen het aantal tevreden gebruikers nog verder gaat toenemen.

Full Spectrum Curcumine
Synofit Premium Vloeibaar bevat nu 30 procent meer GLMax® vloeibare Groenlipmossel. Daarbij wordt de hele mossel volgens een geheim procedé vloeibaar gemaakt. In Synofit Premium wordt dus geen droogpoeder of extract gebruikt. De dosering Bio-CM100® Curcumine is met maar liefst 33 procent verhoogd.

Daarnaast is in de vloeibare variant van Synofit Premium een extra ingrediënt toegevoegd: zogenaamde Turmerosachariden. Daardoor bevat Synofit Premium Vloeibaar nu Full Spectrum Curcumine. De combinatie van BCM-100® Bio-Curcumine en bio-actieve Turmerosachariden is absoluut uniek. Bij BCM-100® Bio-Curcumine worden de natuurlijke oliën van de geelwortel gebruikt om de opname te verhogen. Er zijn dus geen chemische hulpmiddelen nodig, zoals die in veel andere supplementen worden toegepast.

Synofit Gewrichts Gel
Synofit Gewrichts Gel is een uitwendig te gebruiken Gel voor klachten aan spieren, gewrichten en bindweefsels. Voor een zeer snelle, lokale werking in alle situaties.

Wanneer gebruikt u Synofit Gewrichts Gel?
✔ Pijn aan gewrichten en andere weefsels die vlak onder de huid liggen (bijvoorbeeld bij vingers, nek, knie)
✔ Spierpijn
✔ Frozen shoulder
✔ Tennisarm
✔ Na overwachte, intensieve inspanning
✔ Sporters (blessures, overbelasting, verzuring, kramp)
✔ Uitwendige aanvulling bij het gebruik van Synofit Premium Vloeibaar of Synofit Premium Capsules

Groenlipmossel besteld u bij uw erkende Gezondheidsspecialist Gezondheidswebwinkel

Synofit voor soepele gewrichten
Synofit is een voedingssupplement met de actieve bestanddelen Curcumine (Curcuma longa) en Zwarte bes (Ribes nigrum)-blad. Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma (een plant uit de gemberfamilie) en werkt als antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. De actieve stoffen in Ribes nigrum-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Synofit bevat ook Vitamine C, wat een normale werking van het immuunsysteem ondersteunt en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. Synofit bevat Groenlipmossel (Perna canaliculus). De Groenlipmossel is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Synofit bevat 100% pure Groenlipmossel in een vloeibare, gestabiliseerde vorm (GLMax™). Synofit Premium Vloeibaar bevat een extra ingrediënt ten opzichte van Synofit Premium Capsules: Boswellia (Boswellia serrata).

Synofit Premium vloeibaar bevat Curcumine en Zwarte bes-blad voor soepele gewrichten.
Synofit Premium capsules zijn capsules met een vloeibare inhoud.
Synofit is 100% natuurlijk.