Reducera afslankspray

Reducera afslankspray

Aanbieding Reducera mondspray, die het gewichtsverlies stimuleert.

• Vermindert het hongergevoel door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel. • Beperkt de behoefte aan eten. • Helpt het lichaam bij het verlagen van vetopname en vetopslag. • Zorgt voor een vol gevoel
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend
  1. Reducera mondspray gezondheidswebwinkel
    Reducera Afslankspray 30 ml
    € 30,00 Speciale prijs € 27,50
  2. Reducera mondspray 60 ml gezondheidswebwinkel
    Reducera Afslankspray 60 ml
    € 60,00 Speciale prijs € 49,85
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend

Lees verder over Reducera Afslankspray.

Wil jij ook eenvoudig een paar kilo kwijt raken?
Gebruik Reducera, een nieuwe, unieke afslankspray die het je gemakkelijk maakt. Door alleen maar in de mond te sprayen is je lekkere trek bijna direct weg, zit je sneller vol en heb je minder behoefte om te eten en te snoepen. een lastige diëten of puntentelling, gebruik de Reducera mondspray en de verleiding om te eten is weg.

Hoe gebruik je Reducera?
Het gebruik is heel eenvoudig.
Voor elke maaltijd, dus voor je ontbijt, lunch en avondeten, spray je een aantal keer de Reducera afslankspray in je mond. Even in de mond laten en daarna doorslikken. Het afslanken begint direct, want de eetlust is meteen veel minder.

Reducera werkt op verschillende vlakken heel efficiënt. Als eerste stilt het de honger door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel. Na het sprayen in de mond krijg je direct het gevoel of dat je al gegeten hebt.

Dus je behoefte aan eten is weg, waardoor je automatisch minder gaat en kunt eten. Ideaal als je bijvoorbeeld wat later op de middag zin hebt in wat lekkers om de tijd te overbruggen tot het avondeten. Even sprayen en je zin in zoetigheid of een hartige snacks is gewoon verdwenen.

Behoefte aan eten gewoon weg
Tijdens het eten heb je door de mondspray sneller een verzadigd gevoel waardoor je minder gaat en kunt eten. Deze mondspray geeft je de steun die je nodig hebt op de moeilijke momenten, je sprayt de verleiding om te eten simpel weg. Ook als je ergens op een terras zit of in een restaurant, Reducera is gemakkelijk mee te nemen en dus altijd en overal snel te gebruiken wanneer je net dat steuntje in de rug nodig hebt.

Unieke mix van plantenextracten
Deze mondspray is in zijn eenvoud heel vernuftig door de uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling. De planten mix die deze spray zo uniek maakt, werkt op een breed terrein.

Het zorgt niet alleen voor een vol gevoel, het activeert namelijk ook de vetverbranding en helpt het lichaam bij het verlagen van vetopname en vetopslag.
Bovendien houdt het je energie op peil, een futloos gevoel is er niet bij. Het helpt je dus op alle vlakken mee om veilig en verantwoord af te vallen.
Het is de combinatie van plantenextracten in de juiste dosering die dit product zo uniek maakt.

Kracht van de natuur optimaal gebruiken
Planten die hun werking door de eeuwen heen hebben aangetoond maar uit het oog verloren zijn en nog nooit in deze samenstelling en vorm samengebracht.

De methodes om werkzame stoffen uit planten te extraheren zijn enorm verbeterd waardoor deze nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een hoge concentratie aan werkzame stoffen wordt uit de diverse planten gewonnen. Zo kunnen we de kracht van de natuur optimaal gebruiken.

De hele wereld geliefd om hun positieve slank effecten.
De plantenextracten komen van Malabar, Lagerstroemia Speciosa, Gymnema Sylvestre, Ilex Guayusa, Fucus Vesiculosus, Vitis Vinifera, Matricaria Recituta, Taraxacum Officinalis en Helianthus Tuberosus.

Veilig natuurlijk Afslankproduct
Dit product is 100% natuurlijk en gemaakt van biologisch geteelde planten.

Reducera mondspray die het gewichtsverlies stimuleert, vandaag kopen!