Paleo magnesium

Paleo magnesium

Paleo magnesium heeft door zijn unieke samenstelling een positief en een zuiverend effect bij meerdere huidaandoeningen.

In het bijzonder bij alle vormen van psoriasis, eczeem en schimmelinfecties.
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend
 1. Paleo Jodium vloeibaar 30 ml gezondheidswebwinkel
  Paleo Jodium vloeibaar 30 ml
  € 25,00 Speciale prijs € 23,75
 2. Paleo Minerals magnesium body scrub gel 200 ml gezondheidswebwinkel
  Paleo Minerals magnesium body scrub gel 200 ml *
  € 20,90 Speciale prijs € 19,85
 3. Paleo Minerals magnesium bodygel 150 ml gezondheidswebwinkel
  Paleo Minerals magnesium bodygel 150 ml
  € 16,49 Speciale prijs € 15,65
 4. Paleo Minerals magnesium flakes 3500 gram gezondheidswebwinkel
  Paleo Minerals magnesium flakes 3500 gram
  € 24,00 Speciale prijs € 22,80
 5. Paleo Minerals magnesium spray 100 ml gezondheidswebwinkel
  Paleo Minerals magnesium spray 100 ml
  € 12,90 Speciale prijs € 12,25
 6. Paleo Minerals magnesium spray 200 ml gezondheidswebwinkel
  Paleo Minerals magnesium spray 200 ml
  € 17,00 Speciale prijs € 16,15
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend

Paleo magnesium vlokken, spay en bodygel

Het mineraal magnesium is onder andere onmisbaar voor de werking van enkele andere mineralen en het is essentieel voor een effectieve werking van de spieren en zenuwen. De reden dat het ook wel het 'anti-stress mineraal' wordt genoemd. Het belang van magnesium als voedingsstof voor de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, waaronder het voorkomen van een hartaanval, en als ontspannende factor voor de spieren en zenuwen is lang onderschat.

Paleo Minerals Magnesium Flakes is het meest zuivere magnesiumzout uit een natuurlijke bron, dat er beschikbaar is. Paleo Minerals Magnesium Flakes zijn zeer geschikt voor transdermale magnesiumopname. Het heeft door zijn unieke samenstelling een positief en een zuiverend effect bij meerdere huidaandoeningen, in het bijzonder bij alle vormen van psoriasis, eczeem en schimmelinfecties. Paleo Minerals Magnesium Flakes voor toepassing op de huid, bevat 100 % Bischofiet, het zuivere natuurlijke mineraal van het zout magnesiumchloride. Aantoonbare cosmetische verbetering en verbetering van de huidconditie is bij uitstek karakteristiek voor magnesiumchloride.

Magnesium is belangrijk voor:
• Vermoeidheid: Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid
• Zuur-Base Balans: Magnesium draagt bij tot een goede zuur-base-balans
• Energie: Magnesium draagt bij tot de energieproductie
• Zenuwstelsel: Magnesium draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel
• Spieren: Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
• Hart: Magnesium draagt bij tot een normale werking van de zenuwen en spieren die betrokken zijn bij de werking van de hartspier
• Mentaal: Magnesium draagt bij tot een normale psychologisch functie.
• Eiwitten: Magnesium draagt bij tot de aanmaak van eiwitten
• Botten: Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
• Tanden: Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden

Herkomst Paleo magnesium:
De bron voor de Paleo Minerals magnesiumzout producten is te vinden op een diepte van circa 2000 meter onder het Europese aardoppervlak. Temperatuurverschillen tussen dag en nacht zorgden ervoor dat 250 miljoen jaar geleden een continue verdamping en uitkristallisatie plaatsvond van het magnesiumzout uit toenmalige zeeën. Het uitgekristalliseerde zout is nu diep onder het aardoppervlak beschikbaar in gesteente. De kwaliteit van het zout is Bischofietkwaliteit, waarmee wereldwijd de meest zuivere kwaliteit van magnesiumzout wordt aangeduid. Door middel van solution mining wordt het uit de grond gehaald: heet water wordt in de zoutlagen gepompt waardoor het oplost en vervolgens wordt opgepompt voor verdere verwerking.

Gebruiksaanwijzing Paleo magnesium vlokken
Gebruik Paleo Minerals Magnesium Flakes in badwater of in een voetenbad. De werkzame oplossing is 3%. Voeg aan iedere liter water 30 gram magnesium vlokken toe. In een standaard bad gebruikt u 3,5 kg magnesium vlokken. Het baden in de magnesium kristallen wordt bij voorkeur gedaan bij een watertemperatuur die iets hoger is dan uw lichaamstemperatuur. De tijdsduur van het baden duurt bij voorkeur circa 15- 20 minuten. Bij psoriasis en eczeem circa 2-3x per week baden. Na twee weken mag u een duidelijke verbetering van uw huidconditie verwachten. Na twee maanden wordt in de meeste gevallen een significante verbetering bereikt. Bij het gewenste resultaat na 2 maanden éénmaal per week baden als onderhoudsdosering. Dit om hernieuwde huidontstekingen te voorkomen. Na het baden kunt u zich zonodig afdouchen en afdrogen met een zachte handdoek.