Nifri Super Bruin

Nifri Super Bruin

Word nu vakantie bruin met Nifri Zonnebank Bruiner!

Het hele jaar door een gezonde bruine kleur door gebruik van de meest verkocht zonnebankmelk.
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend
 1. Nifri Bodylotion bruinverlengend gezondheidswebwinkel
  Nifri Bodylotion bruinverlengend 250 ml
  € 13,95 Speciale prijs € 13,25
 2. Nifri Zonnebank super bruin type 1 en 2
  Nifri Zonnebank super bruin type 1 en 2 250 ml
  € 13,95 Speciale prijs € 13,25
 3. Nifri Zonnebank super bruin type 3 en 4
  Nifri Zonnebank super bruin type 3 en 4 250 ml
  € 14,95 Speciale prijs € 14,20
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend

Lang bruin blijven met Nifri Zonnebank Bruiner!

Nifri Super Bruiner Extra is speciaal ontwikkeld voor huidtypen 3&4. Deze huidtypen verbranden zelden en worden gemakkelijk bruin. De extra toevoeging van een speciale, intensieve bruinversneller zorg voor een snellen en vooral een extra diepe bruining van de huid. Vitamine E en het co-enzym Q10 beschermen de huid tegen uitdroging, voortijdige huidveroudering en rimpelvorming. Nifri zonnebank super bruiner extra houd te huid soepel en zacht.

Nifri Zonnebank Super Bruiner is speciaal ontwikkeld voor de zongevoelige huidtypen 1&2. Deze huidtypen zijn zeer ontvankelijk voor de zon en de zonnebank en hebben extra bescherming en verzorging nodig. Nifri Super bruiner bevat intensieve bruinversnellers die zorgen voor een zeer en diepe bruining van de huid onder de zonnebank. Daarnaast bevat het hydraterende bestanddelen voor extra verzorging van de huid. Door toevoeging van de het actieve co-enzym Q10 en vitamine E wordt de huid optimaal beschermd tegen uitdroging, voortijdige veroudering en rimpelvorming. De huid blijft soepel, elastisch en zacht.

Nifri Buinverlengende Bodylotion. Goede hydratatie van de huid verlengt het behoud van een glanzende bruine teint. Nifri Bruinverlengende bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van hydratatie van de huid na het gebruik van de zonnebank. Vitamine E, sheabutter en co-enzym Q10 beschermen de huid tegen uitdroging, voortijdige huidveroudering en rimpelvorming. De huid blijft langer mooi en langer bruin.

Het hele jaar egaal bruin door gebruik van de meest verkochte en beste snelbruiner zonnebank.