Manuka Honing New Zealand

Bestel vandaag Manuka Honing van Manuka New Zealand snel en veilig online

Gezondheidswebwinkel, uw betrouwbare Gezondheidswinkel in Enschede
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend

Monoflorale MGO Manuka Honing

Manuka New Zealand is het toonaangevende merk op het gebied van monoflorale Manuka honing. Manuka New Zealand past het wetenschappelijk bewezen MGO gradatiesysteem toe voor mono? orale Manuka honing en focust zich constant op nieuw onderzoek om beter inzicht in deze complexe en bijzondere honing te krijgen. Passie voor de natuur en het ontdekken en delen van de natuurlijke wonderen van mono? orale Manuka honing (afkomstig van de Leptospermum Scoparium) is waar het bij Manuka New Zealand om draait.

WAT MAAKT MONOFLORALE MANUKA HONING ZO SPECIAAL?
Manuka honing is de eerste honing die zo uitgebreid onderzocht is en erkend wordt om zijn bijzondere natuurlijke eigenschappen. Deze zeldzame honing wordt slechts een paar weken per jaar geproduceerd wanneer de Manuka- boom in bloei staat. Manuka-nectar levert de speciale natuurlijke verbindingen die Manuka honing tot de meest gewaardeerde honigsoort maken – een combinatie van de eeuwenoude eigenschappen van honing en de krachtige eigenschappen van de Nieuw-Zeelandse Manuka-boom.

DE KRACHTIGE MANUKA-BOOM
De sterke en veerkrachtige Manuka-boom heeft een lange geschiedenis als bijzondere struik en boom. Hij wordt van oudsher door de inheemse Maori-bevolking van Nieuw-Zeeland gebruikt.

100% NIEUW-ZEELANDSE OORSPRONG
Manuka honing dankt zijn complexiteit aan het unieke Nieuw-Zeelandse milieu. Door de natuurlijke ecosystemen, schone wateren, zuivere lucht en uitdagende weersomstandigheden ontstaan robuuste planten (zoals de inheemse Manuka-boom) die goed gedijen door zich aan te passen – en de kracht en magie van de natuur perfect weten tevatten.

MONOFLORALE MGO MANUKA KWALITEIT
Na jaren van wetenschappelijk onderzoek naar het ‘magische ingrediënt van Manuka’ hebben onderzoekers ontdekt dat het van nature voorkomende MGO (Methylglyoxal) een essentiële verbinding in Manuka honing is. MGO vormt zich in de honing die wordt gemaakt van de nectar van de Manuka-bloesem. Het MGO-gehalte kan sterk wisselen en het is dan ook van belang dat elke batch wordt getest om de gradatie te kunnen bepalen.

MANUKA NEW ZEALAND
Na de baanbrekende ontdekking van MGO door Professor Thomas Henle van de Technische Universiteit van Dresden is het testen en graderen op basis van natuurlijk MGO-gehalte onze standaard geworden. Het testen op MGO is inmiddels erkend als een nauwkeurige, betrouwbare en wetenschappelijk geveriveerde methode voor de gradatie van Manuka honing. Elke pot MGO Manuka honing van Manuka New Zealand wordt getest en gecertificeerd voor natuurlijk MGO-gehalte. Het MGO-getal geeft aan hoeveel MGO er in uw pot Manuka honing zit.

MANUKA NEW ZEALAND - GARANTIE
Manuka New Zealand staat garant voor de unieke kwaliteit van haar monoflorale MGO Manuka Honingen en is herkenbaar door het Manuka New Zealand logo en de gouden MGO garantie aanduiding.

KWALITEIT EN OORSPRONG GEGARANDEERD
- 100% Nieuw-Zeelandse mono? orale Manuka Honing*
- Traceerbaar tot de oorspronkelijke imker*
- Streng gecontroleerd op kwaliteit en zuiverheid*
- Gecertificeerd voor natuurlijk MGO-gehalte*
- Geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw Zeeland*

Manuka honing van het merk Manuka New Zealand besteldt u bij
Gezondheidswebwinkel of de Gezonde Winkel Enschede.