Harmonie cosmetica

Harmonie cosmetica

Harmonie gezichtsverzorging is natuurlijke huidverzorging die geschikt is voor elke huidtype

Een fluweelzachte en een stralend frisse huid met Harmonie dagcreme. Natuurlijke verzorging die vrij van parabenen en paraffine zijn en gecertificeerd is door BDIH, ICADA en EcoControl.
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-12 van 49

per pagina
Aflopend
 1. Harmonie Aloe vera body lotion 200 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Aloe vera body lotion 200 ml
  € 13,04 Speciale prijs € 12,34
 2. Harmonie Aloe vera dag/nacht creme 15 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Aloe vera dag/nacht creme 15 ml*
  € 4,79 Speciale prijs € 4,55
 3. Harmonie Aloe vera dagnacht creme 50 ml gezondheidswebwiinkel.nl
  Harmonie Aloe vera dag/nacht creme 50 ml
  € 13,99 Speciale prijs € 13,29
 4. Harmonie Aloe vera multi repair gel 150 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Aloe vera multi repair gel 150 ml
  € 12,99 Speciale prijs € 12,34
 5. Harmonie Amandelolie zoet 100 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Amandelolie zoet 100 ml
  € 9,03 Speciale prijs € 8,57
 6. Harmonie Anti rimpel creme dagnacht 15 ml gezondheidswebwinkel.nl.jpg
  Harmonie Anti rimpel creme dag/nacht 15 ml
  € 8,52 Speciale prijs € 8,07
 7. Harmonie Anti rimpel creme dagnacht 50 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Anti rimpel creme dag/nacht 50 ml
  € 25,09 Speciale prijs € 23,74
 8. Harmonie Anu13 50 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Anu13 50 ml
  € 9,99 Speciale prijs € 9,49
 9. Harmonie Argan bodylotion 200 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Argan bodylotion 200 ml
  € 14,05 Speciale prijs € 13,29
 10. Harmonie Argan olie bio 50 ml Gezondheidswebwinkel
  Harmonie Argan olie bio 50 ml
  € 14,99 Speciale prijs € 14,24
 11. Harmonie Argan repair dagnacht creme 15 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Argan repair dag/nacht creme 15 ml
  € 6,99 Speciale prijs € 6,64
 12. Harmonie Argan repair dag-nacht creme 50 ml gezondheidswebwinkel.nl
  Harmonie Argan repair dag/nacht creme 50 ml
  € 19,99 Speciale prijs € 18,99
Bekijken als Rooster Lijst

Producten 1-12 van 49

per pagina
Aflopend

Harmonie cosmetica geschikt voor jong en oud

Gevoelige Huid
Steeds meer mensen ervaren dat hun huid gevoeliger wordt. Factoren zoals onguur weer, lage luchtvochtigheid door airco of verwarming, verkeerde voeding, roken, medicijngebruik en stress zorgen ervoor dat onze huid steeds gevoeliger aanvoelt. Als je daarboven op ook verzorgingsproducten gebruikt met huidonvriendelijke ingrediënten is een gevoelige reactie van de huid zo gebeurd. De huid raakt zijn natuurlijk evenwicht kwijt en uit zich door bijvoorbeeld een trekkerig gevoel, rode en schilferige plekjes of zeer droge huid. Harmonie zorgt dat jouw huid in balans komt en blijft. Probeer voor jezelf uit wat Harmonie natuurlijke huidverzorging voor jou kan betekenen.

Alle Huidtypen
Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert alles. Alles dat op jouw huid wordt gebracht kan in het lichaam komen. Dit is de reden waarom de zuiverste ingrediënten van vitaal belang zijn.Biologische oliën, planten- en kruidenextracten zijn in feite de enige stoffen die jouw huid verzorgen, verzachten, hydrateren en beschermen en tegelijktijdig het biologisch evenwicht van de huid intact kunnen houden. Check voor jezelf wat Harmonie producten uit de uitgebreide collectie Harmonie Skin en Body Care producten voor jou kunnen betekenen!

Anti-Aging
We moeten er op den duur allemaal aan geloven. Onze huid verandert langzamerhand naar mate we ouder worden, maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Harmonie gelooft erin dat dit mogelijk is op een prachtige en natuurlijke manier. Gebruik pure huidverzorgingsproducten die de huid verzorgen, voeden en verstevigen met natuurlijke antioxidanten. En blijf daarnaast zo veel mogelijk actief, eet en drink lekker gezond en vergeet vooral niet te lachen.

Droge en Vochtarme Huid
Een droge huid wordt onder andere veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals gure weersomstandigheden, lage luchtvochtigheid door airco of verwarming en vaak douchen met een agressieve zeep. Maar ook bepaalde medicijngebruik kan een reden zijn dat de huid uitdroogt. Al deze factoren zorgen ervoor dat de vorming van vocht aantrekkende stoffen die we van nature in onze huid hebben, wordt verstoord. Bovendien vermindert de huidtalgproductie naarmate we ouder worden. En juist talg zorgt voor een laagje op je huid en haren om onder andere vocht vast te houden. Kortom: de vorming van vocht aantrekkende stoffen en de talgproductie wordt minder waardoor onze huid uitdroogt. Je snapt dat gebruik van agressieve en huidonvriendelijke huidverzorgingsproducten geen goed doet voor je huid. Harmonie maakt alleen gebruik van biologische plantaardige oliën, omdat deze ingrediënten hebben bewezen dat ze de huid kunnen verzorgen en voeden. Je huid wordt weer gezond en gaaf, en zorgt dat je kan gaan stralen zoals moeder natuur het bedoeld heeft.

Jonge Huid
Een jonge huid heeft in principe nog niet zo veel nodig. De huid heeft nog geen last van ouderdomstekenen en voelt fris en zacht aan. Tenminste zo zou dat moeten zijn. Wat heel belangrijk is voor een jonge huid is om het op een goede manier te reinigen en verzorgen. Werkzame reiniging maar uiterst zacht, zodat de talgproductie niet te veel gestimuleerd wordt. Om vervolgens de huid puur natuurlijk te verzorgen en beschermen. Harmonie producten zorgt dat jouw huid weer mooi en gezond wordt en blijft.

Probeer voor jezelf uit wat Harmonie natuurlijke huidverzorging voor jou kan betekenen.