Ga direct naar hoofd-inhoud »

Items: 0 Totaalprijs: 0,00
AUTOCOMPLETE

Categorie navigatie:

Heeft u vragen of advies nodig ?

Ma- Vrij van 9:00-18:00

Bel 053-851 3203 of Mail

Klantenservice en Gezondheidswebwinkel Garantie

Garantie en Service voor onze klanten

Gezondheidswebwinkel hecht een groot belang aan een goede service voor haar klanten. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Over Gezondheidswebwinkel.nl

Contact klantenservice van Gezondheidswebwinkel:
Hulp nodig? Wij zijn er voor je, 5 dagen in de week!
Telefonisch 053 8513203
Email:
info@gezondheidswebwinkel.nl
Gezondheidswebwinkel.nl V.O.F.
Adres: Wooldriksweg 4 7512 AS Enschede
Openingstijden winkel en kantoor:
Het ophalen van uw bestelling kan op elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur
Telefonisch bereikbaar en deskundig advies 5 dagen in de week (maandag-vrijdag) van 09:00 tot 18:00 uur tel. 053 8513203

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u Wettelijke Garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling.
Wettelijke garantie dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

14 dagen retour Garantie

De producten kunnen een dag na ontvangst binnen 14 dagen aangemeld worden voor retour.
- Print hier uw retour formulier PDF*
- Vraag hier om uw retournummer via de mail, of telefonisch 053-8513203.
- Uw heeft het recht om binnen 14 dagen (zonder reden) te melden.
- Hierna heeft u 14 dagen de tijd om het terug te sturen.
- Het aankoop bedrag incl.verzendkosten word zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.
- Voor gebruik van het herroepingsrecht zijn de retourkosten voor de koper.
- Graag in de oorspronkelijk mogelijke staat en verpakking en kopie factuur.
- Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, u voor deze waardevermindering aansprakelijk bent.

*Retourformulier word ook via de mail factuur verstuurd en u vind het ook op onze website (onderaan de website).
Producten die verzonden worden, worden door ons gecontroleerd op verpakking, inhoud en deugdelijkheid.
Bij grotere afname van één dezelfde product van 5 en meer, gaan we er van uit dat het gaat om een levering aan therapeuten of groot verbruiker. De regel wet verkoop op afstand vervalt dan.

Pakketjes die retour verzonden worden naar Gezondheidswebwinkel vallen onder verantwoordelijkheid van de koper. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gezondheidswebwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het retour sturen op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

Ons adres voor retourzendingen:
Gezondheidswebwinkel.nl V.O.F.
Wooldriksweg 4
7512 AS Enschede

Artikel bij ontvangst niet in perfecte staat
Wanneer een artikel defect is bij ontvangst of er is een product manco/pakfout, dan verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen om een retouraanvraag te starten (E-mail contact of telefonisch contact) en om eventueel een goed product toe te zenden. Afhankelijk van wat u gekocht heeft kunt u het artikel kosteloos terug sturen naar ons. Verzendkosten voor het terug sturen zijn voor rekening van Gezondheidswebwinkel. Zodra uw retour is ontvangen zullen we het zo spoedig mogelijk oplossen.

Artikel na enige tijd defect
Wanneer een artikel buiten uw schuld om kapot gaat of kapot blijkt te zijn terwijl u dit al langer dan 14 kalenderdagen in uw bezit heeft dan helpen wij u graag zo snel mogelijk. Start een retouraanvraag (E-mail contact of telefonisch contact). Afhankelijk van wat u gekocht heeft kunt u het artikel kosteloos terug sturen naar ons. Verzendkosten voor het terug sturen zijn voor rekening van Gezondheidswebwinkel.

Vervangend exemplaar of terugstorting
Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u automatisch een bericht, dat we uw retourzending hebben ontvangen (E-mail of telefonisch). Na controle van de retour gekomen producten zullen we snel mogelijk een vervangend exemplaar kosteloos naar u toesturen of het geld binnen 14 werkdagen terug storten op uw rekening inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald voor het ontvangen van uw bestelling(uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding).

Annulering van uw bestelling
Bestellingen die nog niet verstuurd zijn kunt u telefonisch of per e-mail annuleren, het factuurbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort. Bestellingen die reeds zijn verzonden kunnen geannuleerd worden en retour gestuurd worden, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Het factuurbedrag (inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald voor het ontvangen van uw bestelling) wordt binnen 10 werkdagen teruggestort.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over een product of over onze dienstverlening dan verzoeken wij u om onderstaande procedure te volgen:

1. Wij verzoeken u de klacht schriftelijk /telefonisch of per e-mail aan info@gezondheidswebwinkel.nl te melden zodat we snel uw klacht kunnen behandelen en we zullen u binnen 2 werkdagen een bevestiging sturen van uw klacht.

2. Gezondheidswebwinkel zal binnen 5 werkdagen uw klacht behandelen en neemt dan telefonisch of per e-mail contact met u op.

3. Indien uw klacht gegrond wordt verklaard zullen wij u indien van toepassing het product door u betaalde bedrag plus de eventuele verzendkosten op uw rekening retourneren of een vervangend product indien van toepassing toezenden binnen 10 werkdagen.
Mocht het zo zijn, ondanks alle zorg en inzet, geen oplossing tot stand komt, kunt u contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg. Wanneer ook de klachtenbemiddeling niet helpt, kunt u naar de Geschillencommissie Thuiswinkel stappen.

Mocht u vragen hebben over het aan u geleverde product kunt u altijd bellen met ons servicenummer 053 8513203 of een mail sturen naar info@gezondheidswebwinkel.nl

Voor klachten of schriftelijke reacties :

Gezondheidswebwinkel.nl V.O.F.
Wooldriksweg 4
7512 AS Enschede

Ons telefoonnummer is: 053-8513203, het email van de klantenservice: info@gezondheidswebwinkel.nl

Bij ons kunt u betalen met:

facebookRSSTwitterIn

Mijn Punten

Log in of meld u aan om gebruik te maken van ons puntensysteem!

Gezondheidsproducten
kopen en ontvang gratis
punten voor korting!


Gratis Spaarpunten
voor 10 euro Korting