Ga direct naar hoofd-inhoud »

Items: 0 Totaalprijs: 0,00
AUTOCOMPLETE

Categorie navigatie:

Heeft u vragen of advies nodig ?

Ma- Vrij van 9:00-18:00

Bel 053-851 3203 of Mail

Aromed Candira Wastablet 135 gram
Aromed Candira Wastablet 135 gram

Meer afbeeldingen

  • Aromed Candira Wastablet 135 gram

Beschikbaarheid:1 tot 3 werkdagen

Manufacturer: Aromed

Normale prijs: € 5,25

Aanbiedingsprijs: € 4,98

Schrijf een review van dit product

Aromed Candira Wastablet 135 gram
Driekwart van de vrouwen heeft soms last van vaginale jeuk, vaginale afscheiding of een branderig gevoel in de schaamstreek. Deze klachten kunnen optreden wanneer de natuurlijke balans in je vagina verstoord is.
Aromed Candira Wastablet 135 gram
Driekwart van de vrouwen heeft soms last van vaginale jeuk, vaginale afscheiding of een branderig gevoel in de schaamstreek. Deze klachten kunnen optreden wanneer de natuurlijke balans in je vagina verstoord is.

Daardoor krijgen schimmels de kans om zich in een hoog tempo te vermenigvuldigen. Deze situatie kan o.a. ontstaan bij een verminderde weerstand, diabetes, menstruatie, zwangerschap en seksuele activiteit. Maar ook door vermoeidheid en het dragen van strakke kleding kunnen deze schimmels snel in aantal toenemen. Candira wastablet is een verzorgingsproduct voor een optimale persoonlijke hygiëne die vaginale ongemakken en voorkomt en bestrijdt.

Aromed Candira Wastablet houd je zuurgraad op peil
Je baarmoederhals scheidt continu een helder en vrijwel reukloos vocht af. Dit houdt de binnenkant van je vagina vochtig en reinigt je geslachtsorgaan van dode cellen en achtergebleven resten van je menstruatie. Bovendien heeft dit vocht een bepaalde zuurgraad om de groei van schimmels en ongunstige bacteriën af te remmen. Als de zuurgraad van je vagina afneemt, dan neemt ook deze natuurlijke bescherming af. Dit geeft met name de candida abricans schimmel de gelegenheid om zich in hoog tempo te vermenigvuldigen. En dit veroorzaakt een vaginale schimmelinfectie.

Ontsmettend en schimmeldodend
Candira is een serie verzorgingsproducten voor de intieme hygiëne die naast een wastablet bestaat uit druppels en een vaginale spray. Gewone zeep is alkalisch en kan de zuurgraad van je huid verstoren. Candira wastablet is 100% natuurlijk, zodat de zuurgraad van je vagina zich weer kan herstellen en vervolgens op peil blijft. De kokosolie in Candira wastablet is ontsmettend en doodt ongunstige schimmels en bacteriën, zodat vaginale ongemakken voorkomen kunnen worden. Candira wastablet is prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Aromed Candira Wastablet:
Kokos olie, Lavendel olie, Tea tree olie, Terpentijn olie

Gebruik Aromed Candira Wastablet:
Uitwendig gebruik

Fabrikant:
Aromed Natuurproducten B.V.
Techniekweg 2
3481 MK Harmelen

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Bij ons kunt u betalen met:

facebookRSSTwitterIn

Mijn Punten

Log in of meld u aan om gebruik te maken van ons puntensysteem!

Gezondheidsproducten
kopen en ontvang gratis
punten voor korting!


Gratis Spaarpunten
voor 10 euro Korting