AUTOCOMPLETE

Categorie navigatie:

Heeft u vragen of advies nodig ?
Maandag t/m Vrijdag van 9:00-18:00 
Bel ons 053-851 3203 of
Mail Gezondheidswebwinkel

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Emailadres:

gezondheidswebwinkel-aanbiedersmedicijnen
Erkend Orthica Adviseur gezondheidswebwinkel
Synofit erkende retailer Gezondheidswebwinkel


Blog Gezondheidswebwinkel

Blogs over gezondheid

1-11-2018

Met behulp van dit ontspanningsmomentje ben je binnen no-time van je spierpijn af.
aromed-spierolie-kopen-gezondheidswebwinkel

Naarmate het kouder wordt, krijgen meer mensen last van hun spieren of gewrichten. Zo trekken we bijvoorbeeld vaker onze schouders op om warm te blijven.
Dit kan vervolgens resulteren in een stijve nek en spierpijn. Erg vervelend, maar gelukkig bestaat er een oplossing!

Lekker smeren...lees verder over Aromed Spierolie

30-10-2018

Black friday

Black friday 23 en 24 november bij Gezondheidswebwinkel.
Meld je aan als klant, schrijf je in op onze nieuwsbrief voor een éénmalige hoge kortingen. Black Friday kortingscodes word vestuurd via onze nieuwsbrief.

14-9-2018

Bonusan zelfzorgmiddelen

Beste klant,
Per 1 oktober zijn de Bonusan producten alleen nog verkrijgbaar via onze winkel: De Gezonde Winkel Enschede.
Bij de zelfzorgmiddelen van Bonusan, kunnen we u deskundig advies geven.
We hebben een uitstekende klantenservice en u kunt genieten van een unieke winkelervaring.
Mocht u vragen hebben of u wilt het ophalen in onze winkel dan kunt u ons altijd bellen: 053-8513203 of een mail  sturen.

14-6-2018

Nutramedix Hormonal Balance en Nutramedix Maca

NIEUW VAN NUTRAMEDIX

Nutramedix Hormonal Balance en Nutramedix Maca druppels
Lees hier verder over de nieuwe producten van Nutramedix

31-5-2018

Dr. Clean® Teek Verwijderaar
✔ Voorkom de ziekte van Lyme!
✔ Voor de veilige en volledige verwijdering van teken
✔ Bevriest en legt een laagje om de teek, waardoor de overdracht van besmet speeksel van de teek wordt geremd

Dr. Clean® Teek Verwijderaar expert set bevat een spray, tekentang en testbuisje voor de veilige verwijdering van teken. De spray bevriest de teek, legt een laagje om de teek en stopt daarmee de afgifte van het besmettelijke speeksel van de teek tijdens het verwijderingsproces. Met de tekentang verwijder je veilig de teek in zijn geheel.

Hoe werkt Dr. Clean® Teek Verwijderaar?
De werking van Dr. Clean® Teek Verwijderaar is gebaseerd op een snelle bevriezing van de teek waarmee zijn fysieke functies worden lamgelegd. Door het inkapselen van de teek wordt het risico van het overbrengen van infectieuze stoffen tijdens de verwijderingsprocedure verminderd. Hierdoor wordt de teek beschermt tegen het afbreken, zodat de teek in zijn geheel verwijderd kan worden. Dankzij de innovatieve technologie wordt voorkomen dat de teek in tweeën wordt getrokken. Het zorgt ervoor dat de teek en de plek waar de teek in de huid vastzit, grondig met het product wordt bedekt. Dit verlaagt het risico dat er ziekteverwekkers worden overgedragen terwijl de teek veilig wordt verwijderd. De teek kan bewaard worden in het meegeleverde testbuisje, zodat de teek voor verdere diagnose onderzocht kan worden.

Lees verder over Dr. Clean® Teek Verwijderaar

20/4/2018

tekenproducten kopen

Alles over tekenbeet. Wist je dat?
• Jaarlijks lopen mensen in Nederland zo’n 1,3 miljoen tekenbeten op.
• Ongeveer 1 op de 5 teken is besmet met de bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken (Borrelia burgdorferi).
• Ongeveer 1 op de 50 mensen met een tekenbeet krijgt een rode vlek of ring (niet iedereen!), ongeveer 1 op de 500 mensen met
en tekenbeet ontwikkelt een ernstigere vorm van de ziekte van Lyme.
• Teken zitten vooral in hoog, schaduwrijk gras en dode bladeren bij bomen en struiken.
• Meestal zijn tekenbeten onschuldig, maar het is belangrijk om de teek altijd zo snel mogelijk te verwijderen.
Een standaardcontrole na een bezoek aan een natuurgebied, park of tuin is verstandig!
• Een teek is heel klein, slechts 1 tot 3 millimeter. Net na de beet lijkt het of er een zwart puntje op de huid zit, door het opzuigen van bloed
zwellen de teken na een paar dagen op tot een bruin of grijs bolletje ter grootte van een erwt.
• Teken kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar hebben voorkeur voor oksels, liezen, knieholtes, bilspleet, de randen van uw ondergoed,
achter de oren en rond de haargrens in de nek.
• Verwijder een teek direct met een puntig pincet of tekenverwijderaar. Smeer vóór het verwijderen niets op de teek.
Noteer wanneer en waar op de huid de teek gebeten heeft. Let daarna nog 3 maanden goed op!
Huidverkleuring op de plek van de beet die groter wordt? Koorts? Spier-/gewrichtspijn? Zenuwklachten? Naar de dokter!

Wij verkopen tekenpen, tekentang, tekentest, tekenpincet en tekenspray.

14/3/2018

Vitortho Meer in 1 sport tabletten

Vitortho Meer in 1 sport  tabletten

Topsporters hebben een verhoogde behoefte aan (micro)nutriënten en gebruiken daarom vaak voedingssupplementen. Ze moeten er echter op kunnen rekenen dat deze supplementen vrij zijn van dopingachtige stoffen. Daarom heeft brancheorganisatie NPN samen met NOC*NSF en de Nederlandse Dopingautoriteit het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) opgezet. Via dit systeem worden voedingssupplementen getest op de afwezigheid van dopinggeduide stoffen. Op de website van de Dopingautoriteit staat een overzicht van NZVT-gecontroleerde producten, zodat topsporters gemakkelijk kunnen zien uit welke op doping gecontroleerde supplementen zij kunnen kiezen.

Met trots kunnen wij melden dat ook onze nieuwe multi Meer-in-1 Sport het NZVT-keurmerk mag voeren en dus geschikt is voor professionele topsporters!

Bestel hier VitOrtho Meer in één Sport

14/3/2018

Vitaminespray kopen

Nieuw: Best Choice vitaminesprays voor jong en oud!

Best Choice brengt nu nieuwe voedingssupplementen in een handige sprayvorm op de markt, die het de consument makkelijk maken om dagelijks de juiste hoeveelheid vitamines en andere actieve ingrediënten binnen te krijgen. Voor jong en oud!

De voordelen van sprays
•De sprays zijn makkelijk in gebruik, je hoeft geen water te gebruiken
•De Vitaminen en andere ingrediënten worden snel en efficiënt door het lichaam opgenomen
•Lekkere en natuurlijke vruchtensmaken
•Ook geschikt voor kinderen
•De sprays zijn: ✔ Lekker van smaak ✔ Suikervrij ✔ Alcoholvrij ✔ Gelatinevrij ✔ Geschikt voor diabeten ✔ Geschikt voor vegetariërs ✔ Glutenvrij ✔ Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Het assortiment
Gestart wordt met 10 verschillende soorten vitaminesprays waarvan 4 stuks vitamine D sprays zijn. Een variant speciaal voor baby’s en kinderen, voor zwangere vrouwen, een vitamine D 1000 en een variant met vitamine K2 als actief ingrediënt. De andere varianten zijn een vitamine B12 spray, een Vitamine B Complex, een Good Night spray (met melatonine, passiebloem en citroenmelisse), een multivitamine spray voor volwassenen en een voor kinderen en tot slot een Co-enzym Q10 spray.

Bestel hier Best Choice vitaminespray

14/2/2018

Be-Life voedingssupplementen zijn natuurlijke of biologische gezondheidsproducten met de keurmerken: Demeter, Ecocert, Bio+, Bio-garantie en GGO’s (friend of the Sea).

Alle capsules zijn plantaardig (100% natuurlijk) en de verpakking van alle Be-Life producten zijn milieuvriendelijk en 100% biologisch en recyclebaar.  Gegarandeerd zonder lactose, gluten, zout, gist, zetmeel, nanodeeltjes en zonder chemische oplossing.

Be-Life voedingssupplementen natuurlijke- biologische gezondheidsproducten is verkrijgbaar bij Gezondheidswebwinkel Enschede. Bestel hier Be-life

4/12/2017

Livinggreens Brainnorm

Brainnorm is een natuurlijk Nederlands product, dat voor vele toepassingen is in te zetten en door vele mensen met uiteenlopende klachten wordt gebruikt.
De 4 ingrediënten in Brainnorm 1 zijn L-Theanine, Natuurlijke Omega algen oliën, GABA en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten samen in de juiste dosering zorgen voor een synergetisch effect, wat betekent dat zij elkaars werking versterken. Het voordeel van Brainnorm is dat het natuurlijk is en de mensen die het gebruiken tot nu toe geen bijwerkingen ervaren. Het kan al gebruikt worden door kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. Brainnorm is niet verslavend en werkt gedurende de dag 8 uur door en kent geen contra-indicaties met medicijnen.

Bestel Brainnorm nu bij Gezondheidswebwinkel:Koop hier Brainnorm

Il Hwa Ginseng producten zijn weer te bestellen

De Ginseng producten van IL HWA worden gemaakt van Panax Ginseng.
Panax Ginseng is een plant met een langzaam groeiende stevige wortel. Panax Ginseng wordt beschouwd als één van de belangrijkste medicinale kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde.
Eigenlijk is het zelfs werelds bekendste kruid. Panax ginseng wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt om de gezondheid en het welzijn van de mens te optimaliseren in Azië.

In de wereld van de Chinese etnofarmacologie wordt het al meer dan 3000 jaar gebruikt. GINST-15: “Het 21-eeuwse Ginseng extract” IL HWA ontdekte dat de unieke ginsenosides (vitale en belangrijkste stoffen in ginseng) niet worden verteerd totdat ze de dikke darm bereiken.
Hierdoor zijn er dus mensen die te weinig kunnen profiteren van de oordelen van ginseng. ILHWA besloot een onderzoek te doen, naar hoe ze dat konden verbeteren. Na jaren van wetenschappelijk onderzoek, heeft IL HWA het meest effectieve en uitgebalanceerde ginseng extract ontwikkeld: GINST-15.
Dit extract wordt gewonnen door het unieke productieproces van IL HWA (lees verder onder IL HWA Methode). Maar het belangrijkste is dat IL HWA een speciaal enzymen fermentatieproces gebruikt.
Door dit proces is GINST-15 ontstaan. Met GINST-15 worden de ginsenosides 15x beter opgenomen in het bloed en is de absorptie 4x sneller dan bij gewone ginseng!
Neemt u bijvoorbeeld de standaard ginseng in, dan kost het langer dan 12 uur voordat uw lichaam het volledig heeft opgenomen, met het GINST-15 extract duurt dit maximaal 3 tot 4 uur!

Koop hier Il Hwa Ginseng producten

Steigerwald Iberogast veranderd in de naam Bayer Iberogast

(Kruiden)geneesmiddel Iberogast is geregistreerd als geneesmiddel.
Aan deze registratie liggen uitgebreide wetenschappelijke studies ten grondslag die de werking van het product aantonen.

Bayer Iberogast voor:
✔ Maagkrampen
✔ Darmkrampen
✔ Maagpijn
✔ Vol gevoel

De voordelen van Iberogast:
Voor meerdere maag-darmklachten, zoals maagpijn en misselijkheid
Natuurlijke en effectieve verlichting

Meest verkochte product bij maag-darmklachten in Duitsland

Dosering:
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar3x daags 20 druppels
Oplossen in wat vloeistof (water, thee of vruchtensap)
Voor of tijdens de maaltijd innemen (of bij acute klachten)

Lees meer over Bayer Iberogast

Nieuw bij Gezondheidswebwinkel Jonzac cosmetica

De biologische huidverzorgingsproducten van Eau Thermale Jonzac zijn vrij van additieven, niet bewerkt met chemicaliën, hypoallergeen, dermatologisch getest en gecertificeerd door EcoCert. De formule is gebaseerd op thermaal water en speciaal gericht op het minimaliseren van intoleranties of allergieën bij mensen met een gevoelige of reactieve huid.
Bestel hier Jonzac cosmetica


20/10/2017

Collalift huidverzorging

Een tijd niet leverbaar geweest maar nu toch verkrijgbaar bij Gezondheidswebwinkel of Gezonde winkel Enschede

De Collalift verzorgingsproducten zijn cosmetische voedingssupplementen op orthomoleculaire basis.
Ze zijn er op gericht om de schoonheid van binnenuit mooier te maken.
Wil jij er ook op je mooist uitzien? Kies dan vandaag nog voor de verzorgingsproducten van Collalift.
Bestel hier en overtuig u zelf van de werking van Collalift.

 

4/10/2017

Ooh! anti-aging oliën

Ooh! cosmetica met Cacay Olie, Moringa olie en Argan olie.Oils of Heaven (Ooh!) heeft de hele wereld afgespeurd om de meest effectieve oliën te vinden om te verwerken in cosmetica. Oils of Heaven heeft de eerste pure Cacay Oil op de Britse markt gebracht. Deze sensationele olie komt uit Colombia en bevat maar liefst 50% meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur als van Arganolie. Het bevat ook drie keer zoveel retinol als Rosehip oil. Vandaar de naam Ooh!


Bestel hier Ooh! anti-aging oliën

3/10/2017

The Ohm Collection deodoranten en poeder deodorant

The Ohm Collection, weer zo’n pareltje op het gebied van natuurlijke cosmetica, en dit keer ook nog eentje van Nederlandse bodem. The Ohm Collection denkt net even anders dan anders en dit ‘andere’ vind je terug in de producten.

De eerste productlijn van The Ohm Collection is gelijk een schot in de roos.
Fantastische deo’s met fantastische sensuele geuren die echt goed werken en toch 100% natuurlijk zijn! Geen gewone deodoranten, nee, poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium maar ook nog eens goed en heilzaam (!) voor je zijn. The Ohm Collection heeft een poederdeodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of bakingsoda genoemd) gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld.

Maar the Ohm Collection gaat verder.
Met een briljante dag- en nachtcrème, een 100% natuurlijke zonnecrème én een lijn intelligente parfums/geuren wordt de collectie steeds mooier.

De Werking van een PoederdeoLangs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en deze wil je niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfklieren te vervuilen of af te sluiten.

Dit komt door de alkaliserende werking van natriumbicarbonaat op transpiratie waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. De deodorant op poederbasis ondersteunt het lichaamseigen proces. Vergelijk het met een Alkalisch dieet waarbij je verzurende voedingsmiddelen zoals vlees, tarwe, (scherpe) kazen vermijd. Deze voedingsmiddelen zijn zuurvormend en daarmee (mede-)veroorzaker van de bekende transpiratiegeur.

Bestel hier The Ohm Collection producten.

 

15/9/2017

 

Bisolvon 2 in 1 hoestsiroop

Bisolvon 2 in 1 voor hoestsiroop

✔ Siroop met honing, smalle weegbree, thijm en vlierbes.
✔ 100% natuurlijk
✔ Te gebruiken vanaf 1 jaar
✔ Heeft een lekkere smaak
✔ Vermindert irritatie bij droge hoest
✔ Bij droge prikkelhoest en vastzittende hoest.

Bestel hier Bisolvon 2 in 1 voor hoestsiroop

 

Nieuw Fysio Prof Cooling gel en Fysio Prof Deep Cure Balsem

Het merk Fysioprof is ontwikkeld door personen met een hart voor spieren. Iedereen heeft wel eens last van spierpijn. Dit is meestal een gevolg van een te zware belasting van bepaalde spieren of spiergroepen, of van een langdurige fysieke inspanning. Daarom is het belangrijk om doorbloeding te stimuleren ofwel door koude of warmte. Het toepassen van deze producten stimuleert die betere doorbloeding. Alle producten zijn dermatologisch getest op eventuele huidirritaties of andere bijwerkingen.

Bestel hier Fysio Prof Cooling gel of Fysio Prof Deep Cure Balsem

8//9/2017

 

Body-Life massagespecialisten en Aromedica slaan de handen in een!


Aromedica welke van oudsher gespecialiseerd is in het ontwikkelen van spier- en gewrichtsolie op basis van etherische oliën heeft is samenwerking met Body-Life een massage olie ontwikkeld.

Bodylife massage olie is een goed smerende niet irriterende massage olie samengesteld met zeer hoogwaardige ingrediënten.

Deze met zorg samengestelde massage olie bevat een vleugje Eucalyptus. Eucalyptus olie heeft behalve een heilzame uitwerking op de luchtwegen ook een positieve uitwerking op diverse huidproblemen door zijn anti septische werking. 

Door de zonnebloemolie laat deze massage olie zich zeer goed verdelen en versoepelt en verzacht de huid. Zelfs voor een vette huid is deze olie zeer geschikt. Bevat o.a.vitamine E.

De gebruikte Avocado olie verzorgt de droge huid en is rijk aan vitamine A, E en D. Avocado olie wordt geperst uit de pit van een avocado die uit zo’n 25% olie bestaat. 

Jojoba olie wordt veel toegepast  in de cosmetica en natuurgeneeskunde vanwege het hoge tocopherol gehalte. Het voelt zijdezacht aan en masseert zeer plezierig.

De samenstelling van deze Aromedica Body-Life massageolie bevat het beste uit twee werelden.

Deze massage olie kan zeer goed gecombineerd worden met Aromedica Spierolie.Aromedica Spierolie activeert de doorbloeding in de spieren waardoor vochtophopingen en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. De spieren zullen hierdoor ontspannen en versoepelen. Door eerst de Aromedica Spierolie te gebruiken en daarna een massage te geven met Body life Massage olie wordt de werking van de etherische olien en de massage gecombineerd  tot een zeer doeltreffend geheel bij gevoelige spieren en gewrichten.

Bestel hier Aromedica Body-Life massageolie6/9/2017

Argane Izylar Arganolie

Argane Izylar Arganolie

Pure Arganolie van Argane Izylar is biologische arganolie van premium kwaliteit.Het is te gebruiken voor het hele lichaam, gezicht en haar.
Argane Izylar voor een stralende en verzorgend huid.De kwaliteiten van Argane Izylar Arganolie zijn niet te vergelijken met andere merken!

De voordelen van Argane Izylar Arganolie:
✔ zonder kleurstoffen, parfum en conserveermiddelen
✔ Rijk aan vitamin E
✔ Bevordert een goed doorbloeding
✔ Helpt jeuk (b.v. psoriasis of eczeem) te verlichten
✔ Verzorgt droog, pluizig, kroezig en breekbaar haar
✔ Dringt direct door naar de diepere lagen van de huid
✔ Gaat huidveroudering tegen

Overtuig u zelf en vraag om een probeerverpakking bij uw bestelling. Bestel hier Argane Izylar Arganolie.

1/9/2017

Unipharma Groenlipmossel voor soepele gewrichten

Unipharma Groenlipmossel kopen

Veel klanten van ons zijn enthousiast over het gebruik van Unipharma Groenlipmossel.
Overtuig u zelf en probeer nu de 30 capsules verpakking voor slechts 10.00 euro.

Bestel hier Unipharma Groenlipmossel met extra korting.

 

21/7/2017

OENOBIOL Schoonheids Supplementen voor schoonheid van binnenuit.

We hebben goed nieuws! Oenobiol Paris, al 20 jaar het grootste merk in Frankrijk op het gebied van schoonheid van binnenuit, is nu ook verkrijgbaar bij Gezondheidswebwinkel.

Oenobiol Beauty Support kopen

Voor meer informatie over OENOBIOL of online bestellen.


14/7/2017

Wespen- en muggenplaag in de maand Augustus: Natucare Natuurlijke Multifunctionele Huidcrème!

Mogelijk heeft u het al opgemerkt of via de media vernomen, maar er komt een ware wespen- en muggenplaag in de maand Augustus.

Natucare® is daar een probaat middel voor. Het bevat etherische oliën om deze nuttige insecten, maar ware plaaggeesten, op afstand te houden door eenvoudig de multifunctionele crème te gebruiken en aan te brengen op huid en gezicht.

Natucare® Natuurlijke Multifunctionele Huidcrème is een weldaad voor de huid. Het verzacht, verzorgt, herstelt en beschermt de huid en vermindert de huidgevoeligheid bij muggen- en insectenbeten. Bovendien is Natucare® gegarandeerd 100% natuurlijk en BDIH gecertificeerd.

Rijke, krachtige en multifunctionele samenstelling
Natucare® is heel prettig in gebruik. De crème dringt snel en diep door in de opperhuid en de dieper liggende lagen, zonder vetsporen of een onnatuurlijke glans op de huid achter te laten. Het natuurlijke parfum, kruidig, fris en aangenaam, komt voort uit de kwalitatief hoogwaardige actieve werkstoffen zoals o.a. extracten van Sheabutter, Aloë Vera, Lavendel, Calendula, Jojoba-olie en meer.

De crème is vrij van: parabenen, minerale en synthetische oliën en parfums, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffine.

 Natucare Natuurlijke Multifunctionele Huidcrème

Bestel hier Natucare huidcreme

 

 

10-7-1017

Nieuwe look Rio Amazon kruidenthee

We zijn trots om onze nieuwe verpakkingen van Rio Amazon aan u tekunnen presenteren. De theebuiltjes zitten nu in een hersluitbarekartonnen zak met folie aan de binnenzijde om de versheid tewaarborgen. De heldere, frisse kleuren geven het verschil aan tussen desoorten en zorgen ervoor dat het een moderne, in het oog springendgeheel wordt.

Rio Amazon kruidenthee

6-7-2017

Nieuw van Weleda: Kids 2in1 Shampoo & Body Wash.

Voor kinderen betekent de dagelijkse douchebeurt pure spetterpret. En Weleda maakt het voortaan nog leuker met de gloednieuwe Kids 2in1 Shampoo & Body Wash verkrijgbaar in 3 varianten, elk met een frisse, natuurlijke geur en vrolijke verpakking.

Wat maakt deze producten zo uniek?De 100% natuurlijke, zeepvrije formule met wasactieve stoffen op plantaardige basis reinigt de kinderhuid en -haren in alle zachtheid en is zacht voor de ogen. Bovendien beschermt biologische sesamolie de huid tegen uitdroging. Daarnaast heeft elke Shampoo & Body Wash een lekkere, natuurlijke geur op basis van etherische oliën, die samen met kinderen is ontwikkeld. Zij kunnen kiezen uit Zachte Vanille, Sprankelende Limoen en Blije Sinaasappel.  

Weleda Kids 2in1 Shampoo & Body Wash

Waarom Kids 2in1  
✔ 100% natuurlijk
✔ Vrij van SLS/ SLES en andere synthetische stoffen
✔ Zacht voor de ogen
✔ Reinigt mild en droogt de huid niet uit
✔ Bio sesamolie verzorgt de huid
✔ Met heerlijke, natuurlijke geuren samen met kinderen gecreëerd

 

5-7-2017

Directe verkoeling bij opvliegers: Promensil Cooling Spray 

Promensil Cooling Spray geeft direct verlichting bij een opvlieger. De spray laat de hitte uit de huid verdwijnen. Hoe het werkt? Spray direct op de huid en laat de huid daarna onbedekt. Herhaal indien nodig. De Cooling Spray kan makkelijk meegenomen worden bijvoorbeeld in je handtas en vergeet hem ook niet op je nachtkastje te zetten als directe hulp mij nachtelijk transpireren. Wil je overgangsverschijnselen echt verminderen?

Start dan met Promensil Extra Sterk of Original. Slecht 1 tablet per dag. 

promensil spray

Promensil Cooling Spray 

  • kersenpitkussen-kopen Gezondheidswebwinkel
  • thermosokken-kopen
  • gezondheidskussen kopen

    Meld U aan als klant en profiteer!
 ✔ 10 € korting sparen
 ✔ Wekelijkse aanbiedingen
 ✔ Meest verkocht merken
 ✔ Klantbeoordeling 9


facebookRSSTwitterIn

Mijn Punten

Log in of meld u aan om gebruik te maken van ons puntensysteem!