Ga direct naar hoofd-inhoud »

Items: 0 Totaalprijs: 0,00
AUTOCOMPLETE

Categorie navigatie:

Heeft u vragen of advies nodig ?

Ma- Vrij van 9:00-18:00

Bel 053-851 3203 of Mail

Compeed Eeltknobbels 5 stuk
Compeed Eeltknobbels 5 stuk

Meer afbeeldingen

  • Compeed Eeltknobbels 5 stuk

Beschikbaarheid:1 tot 3 werkdagen

Manufacturer: Compeed

Normale prijs: € 5,89

Aanbiedingsprijs: € 5,60

Schrijf een review van dit product

Compeed Eeltknobbels 5 stuk.
Directe verlichting van de pijn
Helpt vorming van blaren voorkomen
Dun en discreet
Compeed Eeltknobbels 5 stuk.
Directe verlichting van de pijn
Helpt vorming van blaren voorkomen
Dun en discreet

Een eeltknobbel is een progressieve aandoening die begint doordat de grote teen langzaam wordt gedwongen richting de kleine tenen te gaan. Over een periode van vele jaren is de stand van de grote teen veranderd, waardoor een karakteristieke bobbel aan de zijkant van de voet ontstaat. Deze bobbel wordt normaliter groter door aanvullende botvorming.

Druk van schoenen en de foute stand van de grote teen kan zorgen voor een verdikking van de huid en het onderliggend weefsel, waardoor het gewricht aan de basis van de grote teen opgezwollen en pijnlijk wordt. Een eeltknobbel kan zich ook ontwikkelen op het gewricht van de kleine teen.

Bepaalde voetsoorten zijn vatbaarder voor het ontwikkelen van eeltknobbels; dit is echter het meest voorkomend bij vrouwen die strak zittende schoenen dragen. Hoewel de strak zittende schoenen niet daadwerkelijk de knobbel veroorzaken, kunnen ze de aandoening wel verergeren.

Iemand die lijdt aan een eeltknobbel verandert de manier waarop hij loopt om de pijn te verzachten, maar dit veroorzaakt vaak extra problemen, zoals rugpijn, pijn aan het been, eeltvorming en blaren.

Compeed Eeltknobbelpleisters zijn specifiek ontworpen voor rondom het voetgewricht voor maximaal comfort. De hydrocolloïd-technologie helpt de huid te verzachten en zorgt voor een kusseneffect zodat er minder druk op komt en daardoor zwellingen, blaren of verdere verharding van de huid rondom de eeltknobbel kunnen worden voorkomen.

Compeed Eeltknobbelpleisters behandelen tevens plaatselijke blaarvorming of verharding van de huid indien het al rondom de eeltknobbel aanwezig is.
Bij ons kunt u betalen met:

facebookRSSTwitterIn

Mijn Punten

Log in of meld u aan om gebruik te maken van ons puntensysteem!